Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
 
Danfoss
Menu

Specijalist/inženjer za razvoj poslovanja (m/ž)

Novosti   |   Milan Stanić  |  03.05.2021.

Mi smo Automatika i procesi d.o.o. i više od 10 godina profitabilno poslujemo na hrvatskom tržištu. Profesionalna smo i moderna tvrtka u novim tržišnim tehnološkim nišama, sačinjena od stručnjaka komplementarnih područja djelovanja. Ovlašteni smo partner danskih tvrtki Danfoss Drives i MJK Automation, švedske tvrtke Comsys te kineske tvrtke Sinexcel.

Naša je specijalnost primjena energetske elektronike u industriji i zgradarstvu (regulacija brzine elektromotornih pogona, aktivna kompenzacija harmoničkih smetnji i jalove snage, punjači električnih vozila te mjerna oprema).

Opis posla

Tražimo osobu za razvoj poslovanja u segmentu novih tržišta i novih tehnologija, a to su kvaliteta električne energije (aktivna kompenzacija jalove snage i harmoničkih izobličenja), punjači električnih vozila i frekvencijski pretvarači.

  • upoznavanje s tehnologijama i rješenjima kojima se bavimo,
  • izrada, realizacija i prezentacija poslovnog i financijskog plana,
  • detekcija poslovnih prilika i profila potencijalnih kupaca,
  • obilazak tržišta i razvoj svjesnosti tržišta o novim tehnologijama,
  • upoznavanje svih zainteresiranih strana s tehnologijom (projektanti, inženjering tvrtke, krajnji korisnici),
  • komunikacija i priprema rješenja s proizvođačem
  • definicija načina financiranja opreme

Uvjeti

Kao idealan kandidat, vi se ne bojite otvaranja novih tržišta i novih poslovnih prilika. Ne bojite se poslovnih i financijskih očekivanja od vas. Poželjno ste elektrotehničke struke, ali to nije presudno jer tražimo strast, motiviranost, razumijevanje tržišta, poslovno razmišljanje, prodajne i prezentacijske vještine, proaktivnost, spremnost na putovanja, organiziranost i predanost radu. Očekujemo čuti od vas vaša prijašnja poslovna iskustva. Izvrsno govorite engleski jezik, posjedujete vozačku dozvolu B kategorije, niste kažnjavani i izvrsno se koristite računalom.

Što nudimo

Nudimo ugovor o radu na neodređeno vrijeme, fleksibilnost u smislu rada od kuće i rada u uredu, konkurentna primanja, sredstva za rad (automobil, računalo, mobitel) te stalne edukacije u tehničkom i poslovnom smislu.

Ako ste motivirani i imate znanja i iskustva, prijavite se na Moj posao!

 
Preuzimanje kataloga
Harmoničko izobličenje


Novosti

 
Imamo otvoreno radno mjesto!
 
Od 01.07.2020. smo i službeno ugovorni partner za područje Republike Hrvatske.
 
Na skladištu u Zagrebu imamo preko 130 frekvencijskih pretvarača.
 
Ove godine tvrtka Automatika i procesi d.o.o. obilježava 10 godina poslovanja.