Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
 
Danfoss
Menu

Petnaest godina uz Vas!

Novosti   |   Milan Stanić  |  09.05.2024.
Petnaest godina uz Vas!

Mnogobrojni kontakti i projekti s našim vrijednim klijentima te znanje i podrška zaposlenika tvrtke Automatika i procesi d.o.o., osigurali su snažnu platformu za budućnost. Isporučili smo preko 10000 frekvencijskih pretvarača i upuštača Danfoss, preko 600 solarnih izmjenjivača Danfoss i nekoliko stotina mjernih uređaja MJK. U zadnjih  nekoliko godina smo stekli iznimne reference na području aktivne kompenzacije harmoničkih izobličenja i jalove energije i pokrenuli razgovore na tržištu o kvaliteti električne energije. Kroz donacije, zajedničke projekte i seminare o frekvencijskim pretvaračima i kvaliteti električne energije, ostvarili smo višegodišnju suradnju s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Preko 600 hrvatskih tvrtki nam je ukazalo povjerenje, na čemu smo iznimno zahvalni.

Naše su namjere iskrene - raditi na edukaciji tržišta, uvoditi nove tehnologije i biti brži, fleksibilniji i dostupniji. 

Hvala svima koji su doprinijeli ovoj obljetnici!
Preuzimanje kataloga
Harmoničko izobličenje


Novosti

 
Ove godine tvrtka Automatika i procesi d.o.o. obilježava 15 godina poslovanja!
 
U Vetropack Straži d.d. smo uspješno pustili u rad 15 aktivnih harmoničkih filtara Comsys.
 
U veljači smo posjetili našeg dobavljača i partnera Shenzhen Sinexcel Electric Co., Ltd.
 
Na skladištu u Zagrebu imamo preko 100 frekvencijskih pretvarača.


Prijavite se na Danfoss Drives Newsletter