Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
 
Danfoss
Menu

Deset godina uz Vas!

Novosti   |   Milan Stanić  |  27.03.2019.

Mnogobrojni kontakti i projekti s našim vrijednim klijentima te znanje i podrška zaposlenika tvrtke Automatika i procesi d.o.o., osigurali su snažnu platformu za budućnost. Isporučili smo gotovo 7000 frekvencijskih pretvarača i upuštača Danfoss, preko 600 solarnih izmjenjivača Danfoss i nekoliko stotina mjernih uređaja MJK. U zadnje dvije godine smo stekli vrijedne reference s aktivnim filtrima ADF Power Tuning i pokrenuli razgovore na tržištu o kvaliteti električne energije. Kroz donacije, zajedničke projekte i seminare o frekvencijskim pretvaračima i aktivnim filtrima, ostvarili smo višegodišnju suradnju s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Preko 400 hrvatskih tvrtki nam je ukazalo povjerenje, na čemu smo iznimno zahvalni.

Naše su namjere iskrene - raditi na edukaciji tržišta, uvoditi nove tehnologije i biti brži, fleksibilniji i dostupniji. 

Hvala svima koji su doprinijeli ovoj obljetnici!
Preuzimanje kataloga
Harmoničko izobličenje


Novosti

 
Potpisali smo ugovor s Končar-MES d.d.
 
Od 01.07.2020. smo i službeno ugovorni partner za područje Republike Hrvatske.
 
Na skladištu u Zagrebu imamo preko 130 frekvencijskih pretvarača.
 
Ove godine tvrtka Automatika i procesi d.o.o. obilježava 10 godina poslovanja.


Prijavite se na Danfoss Drives Newsletter