Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
 
Danfoss
Menu

Potpisan ugovor sa švedskom tvrtkom Comsys

Novosti   |   Milan Stanić  |  16.06.2017.

Comsys, odnosno ADF Power Tuning, razvija i isporučuje aktivne filtre, koji su najmodernije rješenje za harmonička izobličenja napona i struje, kompenzaciju jalove energije i općenito kvalitetu električne energije. Svojom primjenom, aktivni filtri zamjenjuju tradicionalna rješenja za harmonike i kompenzaciju jalove energije (prigušnice, pasivni filtri, 12-pulsni i 18-pulsni ispravljači, kondenzatorske baterije) i dinamički se prilagođavaju promjenama u mreži (promjena opterećenja, topologije i vrste tereta). 

Sa svojom partnerskom mrežom, ADF Power Tuning je prisutan u 50 zemalja svijeta, a od ovog mjeseca i u Hrvatskoj. Kvaliteta električne energije, utjecaj pogona na mrežu te zahtjevi koji se danas postavljaju u projektima, određuju potrebu primjene kvalitetnih rješenja koja treba predvidjeti već u fazi idejnih projekata. Imate li bilo kakvih pitanja, svakako nam se obratite.

 
Preuzimanje kataloga
Harmoničko izobličenje


Novosti

 
Ove godine tvrtka Automatika i procesi d.o.o. obilježava 10 godina poslovanja.
 
Pušten u rad aktivni filtar ADF P300 na FER-u.
 
Nastavljamo suradnju s FER-om.
 
Ovaj tjedan smo u Lundu,u sjedištu tvrtke Comsys AB,potpisali ugovor o suradnji za hrvatsko tržište.